Take away Østerbro - Et internationalt køkken med rig smag

Øster Farimagsgade 16A, 2100, KBH Ø
Det indre Østerbro

ÅBNINGSTIDER

Man – Tors: 07.30 – 23.00
Fredag: 07.30 – 00.00
Lørdag: 08.00 – 00.00
Søndag: 08.00 – 17.00

frokost silkeborg
Brunch Nordsjælland

Fra morgen til aften kan du bestille din take away på Østerbro hos The Union Kitchen. Bliv inspireret af vores menukort, som dækker over et internationalt udvalg, og hvor vi ikke går på kompromis med smagssammensætninger

Du kan hos The Union Kitchen få mad med rig smag fra alle verdenshjørner, om det er vores franske croque madame, tunesiske shakshuka eller amerikanske hangover bacon cheeseburger. Vi satser på at kunne tilfredsstille de fleste favoritter, uanset hvor mange i sidder og skal bestille take away på Østerbro. 

Sharing menu derhjemme eller i vores restaurant

Vi elsker fællesskabet, og vi serverer derfor de fleste af vores retter som sharing menu, så du kan smage flere forskellige ting – alene eller sammen med dit selskab. Du kan derfor også mixe vores internationale køkken og sætte tænderne i præcis dine favoritter fra flere verdenshjørner. 

Ønsker du at mærke vores stemning og vibe i restauranten, kan du også få serveret disse smagsfulde retter i den afslappende atmosfære på Østerbro på Øster Farimagsgade 16a eller i vores restaurant i indre København på Store Strandstræde 21. 

Du har derfor både mulighed for at kigge forbi restauranten såvel som bestille mad som take away på Østerbro fra morgen til aften. Der er ikke noget som en god breakfast burrito en lørdag eller søndag morgen hjemme på sengen. Præcis ligesom vi elsker den på restauranten – en afslappende morgenmad eller frokost. 

Find inspiration til din take away på vores instagram

Man spiser ofte med øjnene, og derfor gør vi også en dyd ud af, at vores retter altid er indbydende og lækre, som du kan få syn for sagen på vores instagram-profil. Vi deler ofte ud af vores inspirerende retter, som du kan lade dig friste af inden næste bestilling. 

Du får desuden, på vores side, en fornemmelse af, hvad vi går og laver, og de projekter vi har for hånden. Følg med i vores univers og lad dig friste til et besøg i en af vores restauranter – om det er til brunch, frokost, middag eller sågar cocktails og drinks

Lad dig dertil drage af vores retter, så du finder inspiration til netop den perfekte take away på Østerbro for dig. Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores univers, som man sjældent får nok af. 

Elsker du også at være sikker på at få plads? Reservér bord i forvejen på vores restaurant på Østerbro, hvis du vil forbi til et godt glas atmosfære og fuld energi på smag. 

Where would you like to order from?​