Restaurant Østerbro - mad serveret i dragende atmosfære

En restaurant på Østerbro med kant og karakter byder dig velkommen indenfor. The Union Kitchen serverer mad af høj kvalitet, fyldt med personlighed og i de mest inspirerende lokaler. 

Flere smagsindtryk samlet ét sted

Vi elsker, at kunne serverer mad, vin og cocktails som både er nyt og inspirerende, men hvor gamle kendinge og traditioner er at finde. Derfor byder vi både på alt fra traditionelle retter til nye spændende retter. 

Alt det, både morgen, middag og aften. Kom forbi til brunch, frokost eller med middagsselskabet på vores Østerbro restaurant. Prøv desuden vores lækre cocktails og drinks i de sene nattetimer, hvor stemningen varmer lokalerne ekstra meget op. 

Opdag internationale specialiteter

Efter vores mening skal en god restaurant på Østerbro både besidde en levende og stemningfuld atmosfære, hvor der er plads til alle, men der skal også være et velassorteret udvalg af delikate anretninger og læskende drikke, så alle kan finde en favorit på menukortet. 

Hos The Union Kitchen tilbyder vi derfor et bredt udvalg af delikatesser fra afkroge i hele verden, som du kan sætte tænderne i på vores restaurant city i indre by eller på Østerbro. 

Vores internationale valgmuligheder gør det både muligt at lade sig kaste ud i nye smagssammensætninger, men også at holde sig til klassikere, som du kender. 

restaurant Østerbro

En restaurant på Østerbro fra morgen til aften

Aflægger du vores restaurant på Østerbro et visit i dagtimerne mellem 07. 30 og 16, kan du se frem til en overdådig brunchtallerken med alt fra scramled eggs, røget laks og en vaffel med chokoladesauce. 

Du kan på menukortet også tilgå det asiatiske køkken og prøve koreansk spicy kylling, det franske med en croque madame eller en traditionel, snasket burger med trøffelfritter og chili mayo. 

Vores aftenmenu byder også på lækkerier, hvor du og dine bekendtskaber kan vælge forskellige sharing retter og smage på lidt af det hele. Det er svært at modstå en frisk og syrlig ceviche, en taco med bbq svinekød og salsa eller en tenderloin med blomkålspuré. 

Du kan se meget mere på vores instagram-profil, hvor du kan få øjnene op for vores lækre frokost- og middagsretter, søde desserter samt cocktails, vin og kaffe. Du kan til enhver tid reservere bord, hvis du ønsker at besøge vores Østerbro restaurant  eller i indre København.

Besøg vores restaurant på Østebro

Vi står klar til at tage imod dig og dit selskab i vores restaurant Østerbro. Giver i os besked inden, vil vi sørge for, at der er god stemning til en fødselar eller andre, der skal fejres.

Vi ønsker altid, at vores gæster skal have en god oplevelse, og derfor tager vi også gerne et ekstra skridt, for at I kan få en god oplevelse, når I besøger vores restaurant på Østerbro. Her serverer vi gerne både en brunch for jer, en skøn morgenmad, en frokost, aftensmad eller anden lækker mad Østerbro.

Med vores varierede menukort er der helt sikker noget for enhver. Derfor kan I også sagtens få servere søde vafler og tungere, salte retter sammen, hvis det er det, der er stemning for. Vi dømmer ikke på, om du helst er til en sød eller salt frokost, eller sådan aftensmad, når du besøge vores restaurant på Østerbro.

Bliv inspireret til dit næste måltid

Læs mere her: nhs.uk