Frokost Vejle - De bedste spisesteder og mad nær fjorden

Skal smagsløgene forkæles med frokost i Vejle, så findes der et væld af muligheder, som du kan vælge imellem. Hos The Union Kitchen gør vi en dyd ud af at lave lækker mad til både morgen, middag og aften, og derfor kan du være sikker på at få en lækker frokost hos os.

Desværre er vi dog endnu ikke at finde vest for storebælt, og derfor må et besøg på vores spisesteder være på listen over ting, du skal nå, når du kommer til hovedstaden. Det skal dog ikke forhindre os I at komme med noget inspiration til, hvor du ellers kan nyde lidt frokost Vejle.

Skønne spisesteder i Vejle

I det følgende kan du læse om nogle skønne restauranter og spisesteder, som er værd at besøge, hvis du er i Vejle eller har planer om at tage en tur forbi den dejlige by for enden af fjorden.

læs herunder om nogle forskellige muligheder.

frokost Vejle

Restaurant Remouladen

Selvom navnet måske ikke siger så meget om stedet, da det mest af alt lyder lidt som en snusket havnegrill, så må man endelig ikke tage fejl af dette skønne spisested. Hos Restaurant Remouladen finder du nemlig et væld af enestående smørrebrød med velkendt og moderne fyld, samt et a la carte menukort, hvor retter som pariserbøf, ribeye og creme brulee pryder.

Dette er bestemt et sted, der er værd at besøge, hvis du vil have vækket smagsløgene i den smukke havneby til en frokost.

Adresse: Stævnen 55, 7100 Vejle

FISK & Frokost

På dette hyggelige spisested finder du masser af klassiske fiskeretter, som du kan nyde som frokost i Vejle. Herunder hører naturligvis det klassiske stjerneskud, pandestegt rødspætte og håndpillede rejer, men også engelsk bøf og en frokosttallerken med det hele er at finde på menukortet.

Hertil kan du nyde forskellige smagfulde vine og gode øl, men også sodavand og friskbrygget kaffe, som med fordel kan tages som tilbehør til en omgang pandekager med is til dessert.

Adresse: Vissingsgade 8a, 7100 Vejle.

Hotel Vejlefjord

Skal du og én eller flere, du holder af, virkelig forkæles kan du også vælge at gå steppet længere og fravælge almindelige spisesteder i byen. Her kan du vælge at tage til en frokost på Hotel Vejlefjord lige ud til den smukke vejle fjord, hvor du kan nyde en frokost af højeste kvalitet med luksus og smage i top.

Her finder du et varierende frokostmenukort, som er baseret på sæsonens grøntsager. Dog er der altid et lækkert stjerneskud med det hele at finde, men retter som oksetatar, peber beouf og chili-bagel med pande kogtstegt hanebryst er da heller ikke sjældne fund på menukortet ved en frokost Vejlefjord.

Adresse: Vissingsgade 8a, 7100 Vejle

Når det ikke skal være frokost Vejle

Blev du ikke inspireret af ovenstående, eller skal du alligevel et smut forbi københavn, så kan du med fordel komme til frokost hos The Union Kitchen, både på Østerbro og i indre by, men du kan også snuppe lidt mad på farten i Kastrup lufthavn.

Vil du hellere spise hjemme?

Bliv inspireret til dit næste frokost måltid her.