Brunch Østerbro - Smagfuld morgenmad hos The Union Kitchen​

Øster Farimagsgade 16A, 2100, KBH Ø
Det indre Østerbro

ÅBNINGSTIDER

Man – Tors: 07.30 – 23.00
Fredag: 07.30 – 00.00
Lørdag: 08.00 – 00.00
Søndag: 08.00 – 17.00

frokost silkeborg
Brunch Nordsjælland

Bestil bord til en brunch på Østerbro udover det sædvanlige. Hos Union Kitchen kan du smage på alt fra velkendte retter til nye med vores anretninger som morgenmad. Kig desuden også forbi til frokost, middag og cocktails.

Et menukort spækket med sydlige favoritter

Vores menukort, hos The Union Kitchen Østerbro, emmer af traditioner såvel som nye spændende og inspirerende retter. Sæt tænderne i alt fra den franske klassiker, croque madame og til en nytænkt breakfast burrito – alt med kræs for detaljen og smagen. 

Er du ikke til de sydlige smage kan vi også tage dig med til en amerikansk brunch Østerbro, hvor der serveres æg, bacon og stegte pølser for den helt store guldmedalje. Vi er desuden ikke blege for en god omgang snasket burger, i ægte “hangover style” med masser af grease.

Til morgenmad eller sen brunch

Er du til en tidlig morgenmad eller foretrækker du en sen formiddagsbrunch? Uanset dine præferencer sørger vi for, at dine cravings bliver opfyldt, når vi serverer brunch hos Union Kitchen fra tidlig morgen til sen eftermiddag på Østerbro fra vores lokale afdeling på Øster Farimagsgade. 

Atmosfæren er afslappet, men stadig sofistikeret og inviterer til dybe samtaler og gode stunder i godt selskab. Et oplagt sted for venner, kærester eller familier at samles omkring gode snakke og inspirerende morgen- og frokostretter. 

Menunen byder på favoritter fra flere forskellige køkkener. Om i er få eller mange om bordet, tør vi derfor godt love, at der er noget for alle på menuen. Brød og søde sager. Kød og masser af grønt. 

Sæsonen skifter, og det samme gør humøret i køkkenet. Derfor opdateres vores brunch på Østerbro jævnligt i takt med, at farverne ude foran Cafeen skifter, og sommertøjet erstattes af vintertøjet.

Tilføjelser til din brunch

Når du skal nyde en afslappet brunch på Østerbro, men ønsker, at den skal være lidt ekstra overdådig, kan du tilføje et lille twist i form af en morgenmadscocktail til at pifte din morgen eller formiddag lidt op. Vi tilbyder forskellige varianter, så der findes en cocktail for enhver smag. 

Du kan derfor nyde et glas mimosa bestående af appelsinjuice og champagne til din croissant, en original champagne pina colada, der sætter gang i dagen på finurlig vis eller en helt klassisk French 75 eller Bloody Marry. Det er helt op til dig, hvilken cocktail, eller blot en frispresset juice, te eller kaffe, skal komplimentere din Union Kitchen brunch på østerbro.

Meget mere end bare morgenmad

Det er ikke kun til morgenmad, at vi står klar til at stille sult og tørst hos morgenfriske gæster. For når de sidste morgen- og frokosttallerkener er langet over disken, byder vi på en inspirerende, men simpel aftenmenu. 

Her finder du retter fra flere af verdens køkkener. Nyd tacos og burgere, surdejsbrød og fisk for blot at nævne et par stykker af de retter, der definerer vores køkken og lokale åndehul på Østerbro. 

Foruden vores aftenmenukort finder du også alverdens cocktails på vores cocktailkort. Nyd dem i selskab med dine favoritter fra menuen eller sving alene forbi til en cocktail eller to i baren.

Bliv inspireret til brunch på Østerbro

Hvis du ikke allerede er blevet overbevist om, at du bliver nødt til at afprøve vores overdådige morgenmad hos The Union Kitchen på Østerbro, eller på vores anden lokation på Store Strandstræde 21 i indre by, så tjek vores instagram-profil ud. 

Her kan du nemlig se en masse til alle vores lækre retter, afholdelse af arrangementer og hvad, vi går og laver. Vi glæder os og ser frem til at servere en brunch for dig på Østerbro, som du med garanti vil komme tilbage for en anden god gang. 

Du kan foretage en bordreservation lige her, hvis du vil være sikret et bord, men du er altid velkommen til at svinge forbi, og så vi vil gøre alt, hvad vi kan for at finde plads til dig og dit selskab, så i kan nyde jeres brunch på Østerbro i vores hyggelige lokaler. 

Brunch på Østerbro fra hele verden

Når du kommer til brunch hos The Union Kitchen på Østerbro, eller i en af vores andre afdelinger i københavn, vil du få den bedste mulighed for at smage på hele verden som morgenmad

Vi har nemlig sammensat to gode brunchtallerkener, som du med fordel kan vælge, men du kan også gå på opdagelse i de andre muligheder på vores menukort. Her finder du både forskellige salater, sandwiches, søde sager, såsom vores skønne vafler, og meget mere, som du sagtens kan vælge som brunch hos Union Kitchen

Faktisk er det ikke altid, at vores besøgende vælger vores sammensatte anretninger, men vælger, at den bedste løsning til en lækker brunch Østerbro er en rosti med røget laks og pocheret æg eller en el chapo breakfast burrito er det bedste valg for dem – og det kan vi jo ikke benægte. 

Se mere til vores verdensomspændende lækkerier på vores facebook.

Ideer til hjemmelavet brunch:

Har du modet til selv at hoppe ud i madlavningen og tilberedningen af en lækker brunch på Østerbro, så lad dig inspirere af The Union Kitchen, som gerne tilbyder vores menukort som inspirationskilde til både brunch og morgenmad.

Der findes et utal af måder, man kan lave morgenmad og brunch på, og derfor behøver du bestemt ikke at begrænse dig til noget. Denne filosofi har vi taget til os, hos The Union Kitchen, hvor vi har taget det bedste fra hele verden og lavet det om til en menu med morgenmad og brunch på Østerbro, som du kan nyde det meste af dagen.

Where would you like to order from?​