Bar Østerbro - Cocktails af høj kvalitet i unikke lokaler​

Øster Farimagsgade 16A, 2100, KBH Ø
Det indre Østerbro

ÅBNINGSTIDER

Man – Tors: 07.30 – 23.00
Fredag: 07.30 – 00.00
Lørdag: 08.00 – 00.00
Søndag: 08.00 – 17.00

cocktail bar København
The Union Kitchen i indre by

Med sans for detaljen

Hos The Union Kitchen og vores bar Østerbro har du mulighed for både at læske ganen med traditionelle klassikere i alt fra Espresso Martini og Negroni og til fusionerede cocktails med hjemmelavet sirup.

Vi elsker kvalitet, og at denne kvalitet kan smages. Vi benytter os af kvalitetsråvarer, hvilket også gælder sirup til vores sirligt rørte cocktails. Du er derfor sikret en smagsoplevelse for ganen, som længe vil hænge fast. Kig forbi til gode vibes og din favorit cocktail.

Vi elsker den unikke oplevelser, og derfor kan du hos vores kompetente personale også få sammensat præcis den cocktail, du elsker i vores bar Østerbro – vi sætter vores præg på det, vi serverer. Service og deltalje er noget, der ligger os nemt for, og vi sætter pris på at skabe den bedste oplevelse for dig.

På vores cocktailkort finder du alt fra mimosa til din brunch på Østerbro og til late-night cocktails som espresso martini og andre specialiteter fra vores kompetente bartendere.

En restaurant og bar på Østerbro i dragende rammer

Vi har sørget for, at vores lokaler danner rammerne om afslapning, men med en stemning og atmosfære, hvor alle kan være med. I vores restaurant på Østerbro, hvori du også har mulighed for at nyde cocktails og drinks, er du sikret inspirerende toner og musik, som vækker de fleste rytmer i folk.

Ønsker du at tage skridtet videre ind i nattens mørke efter dit besøg i vores barØsterbro, kan du også besøge vores bar i København på lille Strandstræde 16, som udelukkende er en cocktail bar, der holder musikken kørende og atmosfæren i gang et par timer ekstra ud på natten.

The Union local, vores cocktail bar, sørger for, at du får stillet tørsten i drinks af høj kvalitet. Er i flere, kan det være en mulighed at booke et bord på dette sted, hvis I vil være sikre på at få plads.

Hold øje med, hvad vi går og laver

Er du interesseret i mere af The Union Kitchen, og hvad vi er for en størrelse, så hop ind og følg os på Instagram, hvor vi løbende opdaterer med vores menu og lækre internationale menukort, men også vores lokalers atmosfære og energi.

Lad dig friste inden dit næste besøg og hop ind og bliv inspireret til den næste cocktail eller de delevenlige snacks, der skal servers til næste selskab eller tur ud i det Københavnske natteliv.

Et spisested og bar på Østerbro i kombination

Vi fortolker den typiske restaurant og mixer konceptet med en bar på Østerbro, så du kan blive, hvor du har spist hele aften. Vi elsker at kunne byde folk indenfor fra morgen til aften, og derfor kan du foruden at komme forbi til inspirerende cocktails, også komme forbi til brunch eller frokost.

Som en restaurant, der kombinerer cocktail bar og gastronomi i løbet af dagen, er det os en glæde at kunne byde på vores lækre cocktails allerede til din frokost aftale. Lad os pifte din appelsinjuice op til en spændende velkomponeret cocktail eller et godt glas vin med karakter.

Vores menukort i løbet af dagen emmer af smage fra hele verden, og du kan derfor få stillet den lille såvel som store sult i vores perfekte dele-venlige koncept på menukortet. Bestil lidt fra alle verdenshjørner og rejs – uden at rejse.

Eksklusive rammer og afslappende atmosfære - ikke kun på Østerbro

For os er det vigtigt, at der er plads til alle, og derfor rummer vi både det afslappede såvel som det eksklusive, og du kan derfor både invitere fornemme kundemøder til et glas champagne såvel som tage vennerne med en afslappende søndag formiddag til brunch eller frokost.

Du finder vores dragende eksklusive rammer og indretning andre steder end som en restaurant eller bar på Østerbro, foruden den tidligere nævnte bar på Lille Strandstræde, har vi også en restaurant beliggende på Store Strandstræde, et stenkast fra The Local – vores cocktail bar.

Desuden har vi også for nyligt åbnet en restaurant i lufthavnen, så vi kan glæde alle de rejseglade spisende med en lille bid mad, eller en cocktail, inden take off. Vi formår at lade dig smage på verden, inden du rejser ud.

Guide til gode cocktails derhjemme

Mangler du lidt ekstra inspiration til en aften hjemme med vennerne, eller at overraske familien i sommerhuset med en god hjemmelavet cocktail på terrassen. Vi deler gerne lidt god inspiration, så du kan trække vores cocktial bar Østerbro hjem, og byde indenfor til velkomponerede våde drikke.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores cocktail bar på Lille Strandstræde, hvor der altid står en kompetent bartender klar til at forklare dig om de små tips og tricks, når du skal servere cocktails derhjemme.

Where would you like to order from?​