Cocktail bar København - sirligt rørte og unikke drinks

Hvis du og vennerne, kæresten eller hele familien skal samles på en cocktail bar i København en fredag aften, vil vi meget gerne byde jer velkommen til lækre, velkomponerede drinks hos The Union Kitchen.

Der kan være mange anledninger til at samles og drikke en enkelt god cocktail eller at slupre et par stykker i løbet af en festlig aften. Vi serverer både klassikere, som du kender dem, men også fusionerede varianter med vores helt eget præg på smagen. 

Vores intime og moderne bar The Union Local på Lille Strandstræde 16 inviterer til hyggelige stunder i en atmosfære med liv, musikalske toner og med plads til alle. Tag et kig på vores udvalg af velbalancerede drinks og find din favorit. 

Det er oplagt at aflægge os et besøg i aftentimerne både med og uden reservation. Vores cocktail bar har åbent onsdag til lørdag fra kl. 16 til midnat. I weekenden kan du blive helt frem til kl. 02 og nyde vores drinks ud på natten. 

Drinks for enhver smag

Vi serverer både lokale cocktails, som vi selv har sammensat, after dinner-varianter, som passer perfekt, når i har nydt jeres middag, klassiske drinks med et twist og selvfølgelig alkoholfri udgaver på vores bar i København. 

Besøger du vores restaurant på Østerbro eller på Store Strandstræde 21 i indre København kan du også læske ganen med flotte, velsmagende drinks eller picthers til både frokost og aften. Men vi tilbyder også særlige oplagte varianter, du kan nyde til din morgenmad såsom en bloody marry, mimosa eller en french 75. 

Tjek gerne vores instagram-profil ud og bliv inspireret af vores delikate udvalg af både madanretninger i form af små sharing-food retter, snacks, kaffe og cocktail varianter. 

Du kan samtidig tilgå vores hjemmeside og lave en bordbestilling på vores bar eller restaurant nær dig, så du er sikret en fantastisk smagsoplevelse og stemningsfuld atmosfære. 

cocktail bar København

Inspiration til hjemmelavet cocktails

Læs mere her: acouplecooks.com