Spisesteder Østerbro - sofisikeret og indbydende atmosfære

Øster Farimagsgade 16A, 2100, KBH Ø
Det indre Østerbro

ÅBNINGSTIDER

Man – Tors: 07.30 – 23.00
Fredag: 07.30 – 00.00
Lørdag: 08.00 – 00.00
Søndag: 08.00 – 17.00

frokost silkeborg
Brunch Nordsjælland

Hvis du værdsætter delikate og smagsfulde madoplevelser, som du kan dele med dine kære i uformelle, men hygggelige rammer, er The Union Kitchen uden tvivl et af de spisesteder på Østerbro, som du er nødt til at besøge.

Du kan opleve hele smagspaletten, da vi serverer mad fra det internationale køkken og dermed når ud i de fjerneste afkroge og binder det hele sammen i en sofistikeret og hjemmevant stemning på det hyggelige Østerbro i København.

Vi værdsætter at give vores besøgende en kulturel oplevelse, fantastiske smagsindtryk samt en mindeværdig stund, hvad end i kommer i de tidlige timer for at nyde vores brunch, en velbalanceret middag med sharing food eller vil svinge forbi og fordybe jer i vores cocktailkort til musikalske toner, vibes og stemning i baren.

Unik smagsoplevelse i hyggelige lokaler

Den afslappede og uformelle atmosfære gør vores restaurant til et af de spisesteder på Østerbro, hvor der er plads til alle – store som små. Har du en guilty pleasure og en sød tand, disker vi op med søde fristelser såsom vores populære vafler.

Besøger du et af vores spisesteder, vil du opleve høj kvalitet samt fokus på detalje og den gode smag, hvad end du bestiller en kop aromatisk kaffe, et velkomponeret måltid baseret på både elementer af sprød, syrlig og cremet karakter eller blot en snack.

Hos The Union Kitchen ønsker vi at være det foretrukne mødested til en bid mad, et glas vin eller begge dele lige gyldigt tidspunkt på dagen. Vi byder jer gerne velkommen på Østerbro hver dag fra morgen til sen aften.

Den livlige atmosfære i vores new yorker-inspirerede lokaler, inviterer til ophold og madoplevelser i verdensklasse, og på grund af vores brede udvalg af retter og drikkevarer, er der uden tvivl noget, der måtte mætte enhver mund eller slukke enhver tørst.

Vi har gjort noget ud af at tilbyde flere forskellige retter, der er delevenlige, så du kan smage så meget som muligt og dele oplevelsen med dem, du er i selskab med. Retterne kan selvfølgelig også nydes alene.

Vi ønsker, at alle føler sig velkomne hos os, uanset om det er for en rolig stund alene med lækker mad, eller om det er en festlig aften med venner eller kollegaer. Alt kan lade sig gøre på vores spisesteder Østerbro.

Besøg vores spisesteder på Østerbro og København K

Vi ser frem til at byde jer velkommen til et af Østerbros hyggelige og mest familiære spisesteder, hvor der er plads til sjæle i alle størrelser og med individuelle behov og ønsker for at blive en madoplevelse eller hyggestund rigere.

Du finder vores restaurant på Øster Farigmagsgade 16a, 2100 København Ø, hvor vores smilende personale vil byde dig og dit selskab velkommen med åbne arme. Du kan booke bord her og sikre din reservation eller ringe til os på telefon 91 11 77 06 for personlig betjening.

Besøg desuden vores andre restauranter i blandt andet København K på store Strandstræde 21. Tjek også gerne vores instagram-profil ud for at få et indblik i vores hyggelige lokaler samt et glimt at vores overdådige udvalg af retter.

Nyd maden derhjemme på Østerbro

Hvis du er på udkig efter spisesteder, hvor du kan få maden med hjem og nyde den, så er du også kommet til det rette sted. Selvom vi ville elske at byde dig velkommen på vores spisesteder, så skal du også være mere end velkommen til at bestille vores mad som take away og nyde den derhjemme.

Vi kan alle have brug for en nem løsning, når det gælder vores måltider. Så hvad end du arbejder hjemmefra og gerne vil have en lækker og hurtig frokost eller morgenmad serveret til døren, ligger med tømmermænd og craver en bacon cheeseburger eller blot vil forkæle dig selv med en fantastisk aftensmad, kommer vi dig til undsætning.

Du kan bestille vores mad, som take away, fra vores spisesteder hver eneste dag fra klokken 8.00 til 16.00, hvis det skal være morgenmad og frokost, eller igen fra klokken 17.00 til 21.00, hvis det er vores aftenretter, der frister.

Vi betegner vores mad, som sunde gourmet måltider, så du kan med god samvittighed kaste dig over vores mad i den bedste kvalitet.

Hvis du har mod på at nyde en lækker cocktail, så serverer vi tilmed også det, som takeaway. Du kan vælge mellem vores Bloody Mary, der består af vodka, tomatjuice og citron, vores Cucumber & Jalapeno Margarita med tequila, lime, cointreau, agurk og jalapenos eller den populære Espresso Martini cocktail.

Vi serverer den med vanilje vodka, espresso og Kahlua, som en perfekt drink til dessert. Du kan selvfølgelig også bestille vin, øl, sodavand og juice, hvis du er mere til det.

Gudie til at lave brunch derhjemme

Mangler du inspiration til, hvilke retter, du selv kan lave til din brunch derhjemme, så kan du lade dig inspirere af vores menukort, billederne her på hjemmesiden eller på vores sociale medier. Du kan også læse nedenstående artikel:

Where would you like to order from?​