Mad Østerbro - Internationalt køkken og smag med karakter

Øster Farimagsgade 16A, 2100, KBH Ø
Det indre Østerbro

ÅBNINGSTIDER

Man – Tors: 07.30 – 23.00
Fredag: 07.30 – 00.00
Lørdag: 08.00 – 00.00
Søndag: 08.00 – 17.00

frokost silkeborg
Brunch Nordsjælland

Hvis du er på udkig efter mad på Østerbro, så gå på opdagelse i vores smagsfulde og farverige små retter fra morgen til sen aften. Lad dig inspirere af vores menukort med retter fra alle verdenshjørner, som passer perfekt til at tilfredsstille både den lille og store sult.

Det kan være svært at holde igen, når der skal vælges retter fra menukortet, men med hjælp fra vores sharing koncept er det netop perfekt til deling mellem flere personer. Hold jer derfor ikke tilbage og prøv lidt af hvert.

Vi vil vove at påstå, at der er noget for enhver smag, hvad end lysten står på bacon cheeseburger, tacos, hummus og bagt feta eller surdejstoast. Svinger du forbi i morgen- eller formiddagstimerne, har vi også brunchtallerkener, breakfast burritos og andre små retter, du selv kan sammensætte såsom scrambled eggs, vafler, couscous salat og meget mere.

Delevenlig atmosfære i new yorker stemning

Kom forbi og hæng ud i godt selskab over en kop kaffe, et måltid mad på Østerbro eller cocktails i de lidt senere aften- og nattetimer. Ligesom vores køkken er internationalt, indbyder atmosfæren på stedet også til diversitet. Vi elsker fællesskabet, så snup din kammerat eller kæreste under armen og nyd hinandens selskab i den afslappede atmosfære.

Vores restaurant Østerbro samt bar, byder dig velkommen indenfor, hvor du kan udfordre smagsløg med innovative cocktails og småretter, såvel som smage på velkendte. Du finder os desuden også i indre København på Store Strandstræde 21 med vores restaurant København.

Vores lokaler, uanset om det er til mad på Østerbro eller København, vil du opleve vores upolerede New Yorker vibes, som indbyder til intimitet og nære samtaler, men i sammenspil med gode toner og musik.

Hop ind og følg os på instagram, hvor du kan dufte meget mere til vores stemning, fantastiske retter fra hele verden og vores spændende projekter

Lækker mad på Østerbro fra hele verden

Skal du have en bid mad, om det er alene, med en god ven eller med hele familien, så finder du masser af muligheder for små retter til deling eller større retter, som du kan nyde selv, hos The Union Kitchen.

Vi tilbyder gastronomiske lækkerier fra hele verden med vores mad på Østerbro. Derfor kan du også både finde favoritter til morgenmaden, brunchen, frokosten, aftensmad og alt der imellem.

Du finder blandt andet Croque Madame, Korean Spicy Glazed Popcorn Chicken og Couscous salat på vores menu i de tidligere timer, og senere finder du lækkerier, som Fish Tacos, Beef Tenderloin, Seabass Ceviche og andre gode og delevenlige retter, som du med fordel kan bestille til dit selskab og dele det mellem jer.

Mad og drikke - Salt og sødt

Det behøver ikke nødvendigvis at være mad, du søger, når du kommer et smut forbi vores spisested på Østerbro. Vi tilbyder nemlig også både snacks, desserter og lækre drinks og cocktails i lange baner.

Så hvis det bare er en kop kaffe og lidt sødt, du søger, kan du med fordel vælge mellem vores skønne vafler eller cheesecake. Hvis det snarere er en hyggelig drink, som skal deles med en god ven eller veninde på Østerbro, er udvalget deslige stort.

Prøv eksempelvis vores gode Espresso Martini, som har den velkendte smag af kaffe i en drink, der bare må opleves. Er du mere til det spicy, kan du med fordel tage en smag på vores Cucumber & Jalapeño Margarita til din mad eller for sig selv. Er det noget sødt og frugtigt, du søger, kan en Rhubarb Vanilla Daiquiri nok gøre det.

Der er mange valg, men heldigvis kan du altid komme igen til en drink eller lidt mad på Østerbro, hos The Union Kitchen. Vi står i hvert fald klar til at tage imod dig.

Where would you like to order from?​