frokost Østerbro

Frokost Østerbro - Smag på flere verdenshjørner samtidig.​

Øster Farimagsgade 16A, 2100, KBH Ø
Det indre Østerbro

ÅBNINGSTIDER

Man – Tors: 07.30 – 23.00
Fredag: 07.30 – 00.00
Lørdag: 08.00 – 00.00
Søndag: 08.00 – 17.00

Østerbro Union Kitchen
The Union Østerbro
The Union Kitchen lokation Østerbro

En frokost på Østerbro hos The Union Kitchen byder dig indenfor til et væld af lækre muligheder i et menukort spækket med smag og personlighed. 

Smag på Frankrig, Spanien og Mellemøsten

Vi elsker at udfordre dine smagsløg, og derfor kan du til din frokost på Østerbro hos os finde smage lige fra den klassiske croque madame til falafel, hummus og varme krydderier.

Med plads til hele familien, kan i altid kigge forbi på Øster Farimagsgade 16a til en god lun frokost, hvor der altid vil være noget for enhver smag. For os betyder stemning, atmosfære og smagsoplevelser en del, men alt indenfor de mest afslappede rammer.

En frokost på Østerbro med stemning og atmosfære

Ikke nok med at vi lægger stor vægt på at imponere dig med vores mad på Østerbro, så har vi også fokus på, at vores lokaler indbyder til stemning og emmer af dragende atmosfære. Vi elsker en god vibe, og derfor kan du såvel som i de sene aftentimer også opleve vores musik og stemning til frokost.

Idet vores restaurant på Østerbro, såvel som i indre København er delvist brunch og morgenmadssted, frokost spisested, cafe, cocktailbar og middagsrestaurant trækker vi på alle dagens måltider, og derfor vil du opleve en speciel atmosfære uanset, hvornår du kommer på besøg.

Du vil opleve personlighed i alt fra vores service, til vores indretning og smagssammensætninger. Vi danner ramme om en behagelig og stemningsfyldt oplevelse, hvor vi gør en dyd ud af at tilbyde dele-venlige retter, som kan bringe dig og dit selskab tættere på hinanden. 

Der er selvfølgelig også plads til, at man kan komme alene og nyde sin mad og drikkelse i fred og ro. Alle skal føle sig velkomne hos os.

En overdådig frokostmenu

Kommer du forbi til frokost Østerbro, kan du med fordel vælge både små og større retter fra vores skønne menukort, der er spækket med smage fra hele verden. Så om det er en fransk klassiker, en amerikansk sandwich, koreansk kylling eller noget helt fjerde, du sukker og hungrer efter, er det at finde på menuen til frokost.

Vi mener godt, at man kan spise frokostretter til morgenmad, og omvendt også gerne morgenmadsklassikere til frokost, og derfor gælder samme menu for både de tidlige timer og ud på eftermiddagen.

Så skulle du have lyst til svampede vafler med friske bær, cremet yoghurt, hjemmelavet chokoladesovs og ahornsirup til frokost, er muligheden åben. Du skal blot vælge vores famøse vafler, der ikke sparer på noget.

Frokost på Østerbro til den lille og store sult

Er det blot en snack eller et hurtigt måltid, du er på udkig efter, når du leder efter den bedste restaurant til en frokost, kan du med fordel komme forbi The Union Kitchen. Her har vi nemlig små, hurtige snacks, du kan nyde før eller efter frokosten, såsom vores smagfulde trøffel fries.

Befinder du dig derimod i den anden ende af skalaen, og kunne du spise nærmest alt mellem himmel og jord, findes der også et væld af gode og mættende retter, som vores classic blt sandwich fyldt med friske tomater, sprød salat og salt bacon, eller falafel salad med sprødt grønt, æbler, feta, mandler, dadler og spicy chili-hummus.

Altså er der noget for alle og enhver, noget til den lille sult og snackeren og til den store sult og den rummelige mave, når det er tid til frokost Østerbro.

Her finder du os

Du kan naturligvis finde os til en skøn frokost på Østerbro. Her er adressen Øster Farimagsgade 16a god at skrive sig bag øret, hvis du har planer om at komme forbi (måske igen), men vi er også andre steder at finde i hovedstadsområdet.

Ikke nok med, at du kan finde vores hyggelige lokaler, der emmer af internationale hyggestunder, på Østerbro, kan du også nyde en frokost i indre by, nærmere bestemt Store Strandstræde 21, samt i terminal 2 i Kastrup lufthavn.

Kom også gerne forbi til en drink efter arbejde eller til aften i vores cocktail bar i lille Strandstræde 16, hvor vi gerne serverer en af vores signatur cocktails, et glas vin eller en fyraftensøl med en snack på siden.

Bliv inspireret til dit næste måltid

Om du kigger forbi til frokost på Østerbro, brunch i indre by eller til cocktails på lille Strandstræde i de sene nattetimer, så kan du lade dig inspirere inden dit besøg på vores instagram-profil. Du finder her fristende indhold, hvor du kan holde øje med, hvad vi laver.

Du kan udforske vores univers, se de lækre og spændende, internationale retter, deltaljerede cocktails og friske frokost anretninger, som du kan sætte tænderne eller stille din tørst i, næste gang, du kigger forbi Øster Farimagsgade 16a.

Vi glæder os til at se dig, uanset tidspunkt på døgnet, og uanset om det er på Østerbro, i indre by eller i lufthavnen. Hvis du vil være sikker på en plads i en af vores restauranter, kan vi anbefale dig at booke bord inden din ankomst.

Se nærmere på menukort, cocktails og dine muligheder fra morgen til aften her på siden.

Nyd den bedste frokost derhjemme

Hvis du gerne vil forkæle dig selv eller dine gæster med en fantastisk frokost derhjemme, så frygt ej, for du kan også bestille vores mad som take away. Vi har som sagt et stort udvalg af større og mindre retter, så du helt selv kan sammensætte menuen ud fra dine gæsters præferencer, eller som du bedst kan lide den. 

Vores frokost- og morgenmadsmenu kan bestilles hver dag fra klokken 8.00 til kl 16.00, hvorefter du kan bestille fra vores aftenkort. Du kan bestille alt fra en lækker morgenmadsinspireret burger med røræg, avocado, purløg og ost til Croque Madame, koreansk popcorn chicken, falafel salat og cheesecake. 

Der er altså retter fra alle verdenshjørner, som du kan vælge imellem og nyde derhjemme. 

Hvis du vil have lidt inspiration til, hvilke retter du skal vælge, kan du til hver en tid kigge på vores Instagram eller Facebookprofil, hvor vi deler lækre madbilleder, der med stor sandsynlighed vækker appetitten.

Søger du inspiration til at lave en frokost eller brunch derhjemme, kan du finde inspiration hos Foodwinesunshine.com

Retter til den søde tand

Det er ingen skam at forkæle sig selv en gang imellem med lidt sødt til ganen. Kager og søde sager kan spises på alle tidspunkter af dagen, så hvad end man skifter morgenmaden eller frokosten ud med en kage eller andet sødt, eller om man blot vil slutte sit måltid af med en kage, skal man være meget velkommen til det.

Vi har et nøje udvalgt sortiment af kager, som vi mener, består af alt, hvad du har brug for. En populær favorit til morgenmaden er vores vaffel med friske bær, græsk yoghurt, hjemmelavet chokoladesauce og ahorn sirup. 

Vi tilbyder også et bananbrød i verdensklasse, der har den helt perfekte konsistens med lækre smage af banan, mørk chokolade, havsalt og flødeskum. Det er en perfekt tilføjelse til alle måltider, hvis man ønsker noget sødt, der også mætter. 

Sidst men ikke mindst går du aldrig galt i byen med en cheesecake. Vores er med smag af hvid chokolade med bær-coulis. Velbekomme!

ÅBNINGSTIDER

Mon – Thurs: 08.00 – 23.00
Fri – Sat: 08.00 – 00.00
Sunday: 08.00 – 17.00

KONTAKT OS

Where would you like to order from?​