Cocktail bar København - sirligt rørte og unikke drinks

THE UNION LOCAL​

Lille Strandstræde 16,
1254, KBH
 K

OPENING HOURS

Tuesday -Thursday 17.00-00.00
Friday and Saturday 15.00-02.00

cocktail bar København
The Union Kitchen i indre by

Hvis du og vennerne, kæresten eller hele familien skal samles på en cocktail bar i København en fredag aften, vil vi meget gerne byde jer velkommen til lækre, velkomponerede drinks hos The Union Kitchen.

Der kan være mange anledninger til at samles og drikke en enkelt god cocktail eller at slupre et par stykker i løbet af en festlig aften. Vi serverer både klassikere, som du kender dem, men også fusionerede varianter med vores helt eget præg på smagen. 

Vores intime og moderne bar The Union Local på Lille Strandstræde 16 inviterer til hyggelige stunder i en atmosfære med liv, musikalske toner og med plads til alle. Tag et kig på vores udvalg af velbalancerede drinks og find din favorit. 

Det er oplagt at aflægge os et besøg i aftentimerne både med og uden reservation. Vores cocktail bar har åbent onsdag til lørdag fra kl. 16 til midnat. I weekenden kan du blive helt frem til kl. 02 og nyde vores drinks ud på natten. 

Drinks for enhver smag

Vi serverer både lokale cocktails, som vi selv har sammensat, after dinner-varianter, som passer perfekt, når i har nydt jeres middag, klassiske drinks med et twist og selvfølgelig alkoholfri udgaver på vores bar i København. 

Besøger du vores restaurant på Østerbro eller på Store Strandstræde 21 i indre København kan du også læske ganen med flotte, velsmagende drinks eller picthers til både frokost og aften. Men vi tilbyder også særlige oplagte varianter, du kan nyde til din morgenmad såsom en bloody marry, mimosa eller en french 75. 

Tjek gerne vores instagram-profil ud og bliv inspireret af vores delikate udvalg af både madanretninger i form af små sharing-food retter, snacks, kaffe og cocktail varianter. 

Du kan samtidig tilgå vores hjemmeside og lave en bordbestilling på vores bar eller restaurant nær dig, så du er sikret en fantastisk smagsoplevelse og stemningsfuld atmosfære. 

Nyd en cocktail i afslappende atmosfære og godt selskab

Et stenkast fra vores restaurant på Store Strandstræde 21, finder du vores cocktail bar, hvor du kan forkæle dine smagsløg med en cocktail, før eller efter aftensmaden. Du kan også hænge ud hele aftenen med dine venner, familien eller kæresten, hvor I kan nyde vores forfriskende og lækre drikkevarer med lækre snacks. 

Er du til en klassisk Negroni, et glas læskende bobler, eller vil du lade en af vores dygtige bartendere overraske dine smagsløg? Vores intime cocktail bar i København K kan danne rammer for lige den aften, du ønsker. 

Cocktail bar med sans for detaljen

Kom forbi vores Local Bar på Lille Strandstræde 16 fra onsdag til lørdag, så kan vi godt love sprøde toner, god stemning og forfriskende drikkevarer. Vores menukort består af både nytænkende og klassiske cocktails, så du kan være sikker på, at der er noget til alle i selskabet. Derudover serverer vi også et udvalg af snacks, i kan dele, der komplimenterer alle vores drikkevarer. 

Vores lokaler kan danne rammer for alle slags aftaler. Så du kan helt roligt planlægge din date, forretningsaftale eller festlige aften, hos The Union Local, hvor i kan læne jer tilbage og nyde den afslappede, men samtidigt sofistikerede, stemning. 

Mere end bare cocktails

Du kan nemt og hurtigt sammensætte den helt perfekte aften i vores selskab, hvor vi nok skal sørge for lækker mad, nytænkende cocktails og sublim betjening. Du kan starte aftenen ud på en af vores restauranter i City eller på Østerbro, hvor vi kan tilbyde en unik smagsoplevelse. 

Slut aftenen af med med vores dygtige bartendere, der står klar til at lange lækre cocktails over baren hele aftenen, til lyden af god musik og god stemning, på vores cocktail bar København. 

Where would you like to order from?​