Cafe Østerbro - En unik smagsoplevelse og atmosfære

Øster Farimagsgade 16A, 2100, KBH Ø
Det indre Østerbro

ÅBNINGSTIDER

Man – Tors: 07.30 – 23.00
Fredag: 07.30 – 00.00
Lørdag: 08.00 – 00.00
Søndag: 08.00 – 17.00

frokost silkeborg
Brunch Nordsjælland

Du kan i vores cafe på Østerbro sætte tænderne i spændende simple retter, uden at gå på kompromis med smag. Hvor simplicitet og dybde rammer hinanden, elsker vi at være, hvilket derfor karakteriserer The Union Kitchen.

Dragende gastronomi morgen, middag og aften

Vi holder af alle former for køkkener, og derfor har vi ikke ladet os begrænse, hvilket du heller ikke skal. Vores menukort består af dybe smage fra sydlige himmelstrøg til amerikanske favoritter. Best of both worlds.

Vores cafe på Østerbro kan du desuden besøge lige fra morgenstunden til kaffe og brunch og helt frem til cocktails i de sene nattetimer, hvor vores talentfulde bartendere står klar til at mixe din favorit drink. Læs desuden hvordan The Union Kitchen bliver anmeldt i forskellige guides.

Et lokalt mødested på Østerbro

Vores cafe på Østerbro indbyder til mange gode stunder i godt selskab. Et lokalt mødested, hvor vores naboer fra de omkringliggende områder ynder at nyde formiddagskaffen, en af vores uimodståelige morgen- og dagsretter eller lægger vejen forbi, når mørket har lagt sig.

Atmosfæren er varm og velkommen og inviterer både til dybe samtaler, men også til gode toner og festlig stemning, når dagens første cocktail langes over baren, hos The Union Kicthen.

Vores cafe på Østerbro er med andre ord ideel til alle anledninger. Fra den tidlige morgenkaffe, inden dagens arbejde kalder, til den alsidige brunch med gode venner eller aftentimerne, hvor brunch og bacon byttes ud med alverdens favoritter fra vores verdenskøkken.

Cafe Østerbro: The Union Kitchen

Er du sulten efter en lækker brunch, morgenmad, frokost eller en bid mad i aftentimerne, kan du være sikker på at finde noget, der falder i din smag, i vores cafe på Østerbro. Her har vi fokus på den gode oplevelse, som dækker over både service og gastronomi fra hele verden.

The Union Kitchen er naturligvis meget mere end bare en cafe på Østerbro. Og det kan måske lyde lidt som en kliché, for det siger de jo alle. Men vi betegner os ikke ligefrem som en typisk cafe. Vi har meget mere at tilbyde dig og dine gæster, når I kommer forbi til en hyggelig stund og god mad.

Velmixede cocktails til de sene aftentimer i vores cafe

Det er ikke kun aftenretterne, der kommer på bordet hos The Union Kicthen, når mørket har lagt sig. For foruden vores cafe aftenmenu, der er spækket med delevenlige retter, byder vi også på et yderst velassorteret cocktailkort, der kan pifte enhver aften op.

Cocktailkortet er spækket med velkendte favoritter – naturligvis tilsat en god portion af vores eget præg. Prøv for eksempel vores Cucumber & jalapeno margarita med tequila eller vores Ginger passion med ingefær og passionsfrugt. Foretrækker du en klassisk gin & tonic eller Dark & Stormy, er de selvfølgelig også fast inventar på kortet.

Vores cocktails kan nydes i selskab med vores aftenretter i vores cafe, men du er også altid velkommen til at svinge forbi vores cafe på Østerbro og snuppe en cocktail i baren. Måske inden du rammer byen eller måske bare for at opleve den vibrerende, men også lokale atmosfære, der herkser i vores hyggelige lokaler i København.

Dyk ned i menuen - en særpræget cafe på Østerbro

Vi er stolte af, at kunne skille os en smule ud fra andre caféer, der er placeret på Østerbro. På menukortet hos The Union Kitchen, finder du spændende retter lige fra kl. 7.30 om morgenen til sen eftermiddag eller aften.

Smag blandt andet vores brunch platter eller tallerkener, som har alt hvad hjertet begærer, uanset om det er søndag eller onsdag. Vi tilbyder derudover også simple serveringer, som Croque Madame, svampetoast, couscous salat og retter fra flere internationale køkkener.

Du kan sågar blande et bord fyldt med frokost favoritterne fra hele verden på vores restaurant eller cafe på Østerbro. Sammensæt den helt gode delevenlige frokostanretning ved at udvælge breakfast burrito og Eggs Benedict samt hjemmelavet granola og avocado-mad med pocheret æg.

Et dessert-kort spækket med fristelser

Vi skifter løbende vores desserter ud, såvel som resten af vores menukort, men vi har på vores dessert-kort ofte både lidt til dig, der elsker det friske, men kortet byder også på lidt til den søde tand med chokolade-elementer.

Størstedelen af vores desserter er udvalgt til at gå godt til morgen som aften, og derfor er der favoritter at hente til din morgenmad, brunch såvel som frokost og middag. Vi byder også gerne på en espresso martini i de senere timer til desserten. Kig forbi til de søde fristelser på en cafe på Østerbro, som Union Kitchen.

Følg med i, hvad vi går og laver

Vi elsker at indbyde til det sociale, og derfor anbefaler vi også vores gæster at prøve vores koncept med deleretter, hvor I kan smage lidt fra alle verdenshjørner samtidigt. Men foruden at vores koncept lægger op til det sociale i selve restauranten, elsker vi at dele ud af vores aktiviteter, nye tiltag til menuen eller generelt, hvad vi går og laver.

Du kan på vores Instagram profil følge med løbende, når vi opdaterer dig og alle andre på det, vi arbejder på for tiden, og hvilke lækre serveringer du kan kigge forbi og sætte tænderne i. Følg derfor en cafe på Østerbro med karakter, og som ikke ligner alle de andre.

Er du nysgerrig på endnu mere The Union Kitchen, så kan du også snuse lidt rundt her i vores digitale univers, som tager dig med ind i en verden af gode anbefalinger, og guides på blandt andet andre spisevenlige aktiviteter.

Where would you like to order from?​