Brunch København - International morgenmad med høj kvalitet

Øster Farimagsgade 16A, 2100, KBH Ø
Det indre Østerbro

ÅBNINGSTIDER

Man – Tors: 07.30 – 23.00
Fredag: 07.30 – 00.00
Lørdag: 08.00 – 00.00
Søndag: 08.00 – 17.00

frokost silkeborg
Brunch Nordsjælland

Om du er til morgenmad eller den lidt senere brunch i København eller nærmere indre by, så kan du altid slå din vej forbi The Union Kitchen. Vi byder indenfor i vores afslappede atmosfære spækket med favoritter på menukortet fra hele verden.

Med et internationalt menukort kan du stort set være sikker på at finde noget, du eller dit selskab finder spændende og lækkert. Om du er til den franske klassisker croque madame eller den amerikanske favorit med æg og bacon, kan du finde netop disse i vores restaurant.

Du finder os både på Østerbro på Øster Farimagsgade og til en brunch i indre by på Store Strandstræde, så du flere steder har mulighed for at besøge os til morgenmad.

Den rette brunch i København, for os, er den, som du kan dele med dine venner, familie og bekendtskaber. Derfor serverer vi også vores mad på Østerbro og København K som delevenlige retter. Det giver enten dig eller dit selskab mulighed for at få flere forskellige smagsindtryk

Meget mere end morgenmad og brunch i indre by

Fra morgen til sen aften har du mulighed for at stille både tørst og sult hos os. Udover vores lækre internationale brunch og morgenmad, kan du nemlig også kigge forbi både til frokost men også til middag og cocktails i vores bar i de sene aften og nattetimer.

Har vi vækket din interesse, kan du booke bord allerede i dag og sikre dig en plads i enten vores restaurant på Østerbro eller i København K. Ellers er du velkommen til i mellemtiden at følge med på instagram, hvor du kan drømme dig væk i de smukkeste og fristende retter, og du kan følge med i, hvad vi går og laver.

Er du desuden på vej ud og rejse, kan du også lægge vejen forbi vores restaurant i lufthavnen, mens du venter på dit fly.

Where would you like to order from?​