THE UNION KITCHEN ØSTERBRO

Opdag serveringer fra alle verdenshjørner i vores internationale køkken på Østerfarimagsgade 16A. Flere smagsindtryk samlet ét sted.

Fra de første solstråler og lang tid efter de sidste kan du besøge vores restaurant på Østerbro. Vi serverer, i atmosfæriske omgivelser, både morgenmad, brunch, frokost og delikate middags serveringer. Nyd derfor både nytænkende retter, velkomponerede cocktails eller friskbrygget rund kaffe hos The Union Kitchen.

Hos os vil du opleve personlighed i alt fra indretning, til madsammensætninger og service. En aften i de helt rette stemningsfyldte omgivelser, hvor vi står for kvaliteten og du står for det gode selskab. Sharing is caring, og derfor serveres hovedparten af vores retter også i delevenlige størrelser, så dit selskab kan smage lidt af alle verdenshjørner. 

Med kærlighed og respekt for det klassiske, er der at finde både traditionelle retter såvel som cocktails på kortet, men du kan også lege med dine smagsløg og prøve nogle af vores nytænkende og dragende serveringer og cocktails.

THE UNION KITCHEN CITY

ÅBNINGSTIDER

Man – tors: 08.00 – 23.00
Fre – lør: 08.00 – 00.00
Søndag: 08.00 – 17.00

KONTAKT OS

Østerbro Union Kitchen
The Union Østerbro
The Union Kitchen lokation Østerbro