Frokost Silkeborg - Overblik over spisesteder i området

Er du kommet et smut forbi denne skønne midtjyske by beliggende ved Gudenåen, og sulten melder sig ind til en frokost i Silkeborg, så har vi her samlet et overblik over spisesteder, som du kan kigge forbi.

frokost silkeborg spisested

Panorama Mad og Vin

Den første, der er værd at nævne, hvis du står og leder efter en frokost Silkeborg, er denne: Panorama mad og vin, placeret i byens gågade. Den er først og fremmest perfekt beliggende, hvis du slentrer rundt i byen med familien og sulten melder sig.

Derudover tilbyder de skønne danske klassikere, såvel som italienske pasta og skaldyrs favoritter. Alt tilberedt nøje og med sans for detaljen og kvaliteten af råvarerne. Du går nok sjældent fra spisesteder, som dette, sulten.

Svostrup Kro

Er du til gammel idyl og dansk atmosfære, så kan du på Svostrup Kro sætte tænderne og sulten i en frokost i Silkeborg i helt unikke omgivelser. Der serveres her overdådig skandinavisk mad på en autentisk herregård, hvor stemningen ikke er til at hive ud af lokalerne.

Anmeldelser lægger stor vægt på selve serveringspersonalet, hvorfor det også er værd at fermhæve. Med sin smukke udsigt kan du derfor tage hele familien med til en lækker og velsmagende frokost Silkeborg i smukke idylliske omgivelser.

Aalekroen - frokost Silkeborg med udsigt til Gudenåen

Du kan med den smukkeste udsigt til Gudenåen sætte tænderne i adskillige danske anretninger, i alt fra sprøde fiskefilet eller stjerneskud til varme retter, som frikadeller og andre danske favoritter. Du kan med det samme, når du og dit selskab ankommer, fornemme den hyggelige stemning – om det er sommer eller vinter.

Du vil kunne sidde og nyde din frokost Silkeborg med byens nok smukkeste kig ud over vandet. Aalekroen er i hvert fald en af de hyggeligste og mest autentiske spisesteder i byen, som emmer af traditioner og stemning – som byen i sig selv er indbegrebet af.

Evald Brasserie & Café

Den franske moules frites, spanske tatar eller danske højbelagte smørrebrød mødes på mest raffineret vis på dette sted. Hvis du derfor er til en frokost i Silkeborg, hvor skandinaviske og europæiske traditionelle retter serveres, så er det muligvis det perfekte sted.

Nyd både morgenmad, brunch, frokost og middag ned til Gudenåen, hvor serveringen er helt i top på dette sted. Fortryllende sted med ro og kvalitet ud over det sædvanlige.

Er du ikke til frokost i Silkeborg, men København?

Hvis du tilgengæld kommer forbi københavn og vil prøve dine smagsløg af i et internationalt køkken, så kan du kigge forbi en af vores spisesteder, blandt andet til frokost på Østerbro eller til drinks på vores cocktail bar i København K.

Internationale favoritter samlet ét sted, hvor du kan smage på alt fra franske delikatesser til fyldige og varme smage fra mellemøsten. Følg os på instagram, og lad dig friste inden dit besøg

Inspiration til hjemmelavet frokost

Læs mere her: delish.com