Brunch Vesterbro - morgenmad som buffet eller servering

Der er intet bedre end at vågne op til at skulle mødes til brunch på Vesterbro med en sød veninde, kæresten eller til et familiearrangement. At spise en sen morgenmad i hyggeligt selskab er bare en god måde at starte dagen på, og giver en god bund, så du har energi til resten af dagen. 

The Union Kitchen ligger desværre endnu ikke på Vesterbro, men der er altså ikke ret langt, for du kan besøge vores lokaler både i Indre København og på Østerbro, hvor du kan nyde alt fra morgenmad og frokost, aftenretter og cocktails eller kaffe. 

Morgenmad eller tidlig frokost på Vesterbro

Vil du alligevel helst finde en god brunch på Vesterbro, vil vi rigtig gerne hjælpe dig på vej, og derfor kan du nedenfor læse om et par hyggelige caféer og finde din foretrukne morgenmadsrestaurant. 

Cafe Trold

På Vesterbros Torv finder du denne hyggelige café, der serverer brunch og morgenmad hver eneste dag. Du har derfor både mulighed for at vælge en mindre servering, hvis du blot skal have stillet den lille sult, men du finder også en buffet med velkendte retter som røræg og bacon, frisk frugt og pandekager. 

Der er ingen tvivl om, at du kan blive godt mæt og sætte tænderne i alverdens lækkerier hos Cafe Trold. 

Adresse: Vesterbrogade 53

H15

Kom forbi Kødbyen på Vesterbro og oplev en varm og hyggelig atmosfære i den gamle fragtmandshal. Her kan du smage sæsonbestemt mad af de bedste, økologiske råvarer og nyde en brunch med espresso, en ristet toast og en sprød croissant. 

Hos H15 kan du også spise mad senere på dagen, nyde en cocktail eller holde et event i restaurantens selskabslokaler. 

Adresse: Halmtorvet 15

Bang og Jensen

I denne autentiske morgenmadsrestaurant på Vesterbro kan du nyde en skøn servering med brunch tidligt om morgenen, når de allerede åbner kl. 07.30 på hverdage. 

Du kan, for billige penge, se frem til et blødkogt æg, pain au chocolat, tykmælk med ahornsirup og frugt samt te eller kaffe og en masse andre lækre delikatesser. Dette sted er et oplagt valg til den studerende, der har tid og økonomi til en tidlig morgenmad eller brunch inden skole. 

Adresse: Istedgade 130

Besøg os i København

Skulle du alligevel få lyst til at tage turen fra Vesterbro og aflægge The Union Kitchen et besøg til brunch eller senere på dagen til en snack eller cocktail, så byder vi dig meget gerne velkommen. 

Du kan enten booke et bord og være sikret en plads, eller du kan svinge forbi os helt spontant, så finder vi plads til dig og dine. Tjek vores Instagramprofil ud og se alle de lækre retter og drikkevarer, vi tilbyder.