Brunch Silkeborg - Start dagen med et lækkert måltid

Den bedste måde at starte dagen på er at nyde en lækker brunch i Silkeborg i dejlige omgivelser. Kombinationen af frokost og morgenmad er en favorit for mange, da det rummer alle de bedste retter, som kan nydes i godt selskab.

The Union Kitchen er endnu ikke at finde i Jylland, men du skal ikke snydes for en god omgang af den bedste brunch i Silkeborg af den grund. Vi guider dig nemlig gennem udvalgte restauranter, hvor du kan få det bedste fra morgenmaden og frokosten.

Hvis du har planer om at komme til København, er du dog mere end velkommen til at besøge en af vores restauranter og nyde, hvad, vi selv synes, er det bedste udvalg af retter fra alle verdenshjørner. Vi er også at finde i Københavns lufthavn, så læg vejen forbi, hvis du skal ud og rejse.

Valsen Brasserie & Café - Brunch buffet

Hvem elsker ikke en god brunch buffet Silkeborg, hvor man ikke skal bekymre sig om priserne på alle de retter, man gerne vil smage? Hos Valsen kan du i weekender fra kl 9.30 til 14.00 gå ombord i alt fra varme retter som leverpostej, bacon, vafler og røræg til salater, yoghurt og lækkert pålæg til det hjemmebagte brød. Der er også alt, hvad hjertet begærer af desserter samt fisk til morgenmad Silkeborg.

Adresse: Papirfabrikken 10E, 8600 Silkeborg

Gothenborg - God økologisk brunch

Læg vejen forbi denne restaurant i landlige og hyggelige rammer, hvor du kan vælge råvarer fra deres helt egne produktioner i lokalområdet. Deres økologisk brunch nær Silkeborg består af 8 serveringer, der skifter efter årstiderne, så du altid er sikret de bedste sæsonbestemte råvarer. Du kan nyde deres appetitlige morgenmad og økologisk brunch i tidsrummet 9.30 til 12.00. 

Adresse: Gothenborgvej 3, 8653 Them

Drewsens - Livstil og spisehus

Hos Drewsens kan du få alle de bedste morgenretter, som giver en god start på dagen. Du kan bl.a. nyde et smilende æg, laks fra Katrinedal, dagens smoothie eller grød. Menukortet er nemlig spækket med simple, men skønne retter, som du med fordel kan nyde både med venner og familie. Så slå vejen forbi Drewsens i Silkeborg, hvis du gerne nyder smagfuld og lækker brunch i godt selskab, eller vil nyde en god morgenmad Silkeborg.

Adresse: Torvet 2A, 8600 Silkeborg

En smagfuld brunch buffet af et menukort

Selvom vi ikke lige frem har en brunch buffet i vores egen restaurant, cafe, spisested – kært barn har mange navne -, så kan du alligevel finde en hel buffet af anretninger, søde sager og snacks, som du kan vælge at spise selv, eller dele som små retter til deling med dit selskab.

Vi går helt sikkert ind for at dele en god morgenmad eller lækker brunch, hvad end det er i Silkeborg, på vores cafe på Østerbro, eller et helt tredje sted. På den måde kommer du også omkring menuen, får smagt lidt af det hele, og finde dine favoritter til næste gang du skal have brunch i Silkeborg.

Læg vejen forbi The Union Kitchen

Skulle du finde dig selv på Sjælland, eller nærmere bestemt i hovedstaden, så kan du med fordel komme forbi én af vores spisesteder i København og nyde en lækker brunch eller frokost. Kommer du senere på dagen, kan vi naturligvis også tilbyde en lækker aftenmenu med smage fra hele verden.

Uanset hvad, så står vi klar til at tage imod dig, hvis du kommer som drop-in, men du kan også med fordel booke et bord, hvis du skal være sikker på at få pladser til hele familien.

Læs mere om mad Østerbro, take away Østerbro og spisesteder Østerbro.