Brunch Roskilde - Anretning, buffet eller ud af huset

Skal du have en lækker brunch i Roskilde – måske som buffet, en lækker servering med det hele, eller som bestilling til mad ud af huset? Uanset hvad, findes der et væld af muligheder. Hos The Union Kitchen er vi vilde med brunch og serverer det også gerne for dig.

Vi er dog endnu ikke at finde til brunch i Roskilde, og derfor må du enten tage turen ind til vores spisesteder i København, enten på Østerbro eller i indre by, eller du kan komme et smut forbi og få en bid mad, når du skal ud og rejse. Vi tilbyder nemlig også vores lækkerier i lufthavnen.

De bedste steder i byen

Nu hvor vi desværre ikke kan servere vores lækre plates, vafler, croque madame eller andre lækkerier for dig til brunch i Roskilde, vil vi alligevel komme med noget inspiration til, hvor du ellers kan søge hen. Der er nemlig masser af muligheder.

Læs herunder om nogle af mulighederne for brunch Roskilde, både som anretning, brunch buffet og mad ud af huset.

brunch i roskilde

Rådhuskælderen

Skal du have en skøn brunch Roskilde, er et besøg hos Rådhuskælderen vist på sin plads. Den har nemlig vundet prisen som traveler’s choice i 2022 for den lækre mad, der serveres i både morgen-, dags- og aftentimerne.

Du kan både vælge at gå med den famøse brunchtallerken, hvor alt det lækre, vi kender fra en brunch, såsom æg, croissant, ost, røget laks og alt muligt andet godt, serveres med et glas juice i hyggelige omgivelser. Skal der mere til, måske fordi, der er noget, som skal fejres, kan du vælge at bestille brunchanretningen, der kan serveres for mellem 10 og 28 personer.

Adresse: Fondens bro 3, 4000 Roskilde

Restaurant Ilden

Er du på udkig efter en kæmpe brunch buffet i Roskilde, så kan du med fordel vælge at tage et smut forbi restaurant Ilden. Her serverer de nemlig alle de velkendte favoritter, som røræg, baked beans, wienerbrød, frisk frugt og lækkert brød i én stor brunch buffet.

Her er der noget for enhver smag, så hele familien kan være med, hvis der eksempelvis skal holdes fødselsdag, eller hvis andet skal fejres. Brunch buffet i Roskilde hos restaurant Ilden er altid en sikker vinder. Fødselaren spiser endda gratis, hvis det er på selve dagen, og det er jo ikke så dårligt. Tag et smut forbi i weekenden mellem 9:45 og 14, hvis det kunne friste.

Adresse: Algade 62, 4000 Roskilde

Slå vejen forbi København

Blev du ikke inspireret af én eller flere af ovenstående muligheder, så kan du også altid vælge at tage turen fra Roskilde til København og besøge os på én af vores tre spisesteder. Vi serverer nemlig gerne en lækker brunch for dig, der kommer fra Roskilde.

Blandt vores mange muligheder findes der, blandt andet, vores brunch plate med alt, hvad hjertet begærer, herunder røræg, pølser, bacon, røget laks, græsk yogurt med granola og rabarber, vafler med chokoladesovs og bær og meget, meget mere. Læs mere om vores restaurant Østerbro, cafe Østerbro og frokost Østerbro.

Brunch i Roskilde samler familie og venner

Vi kender allesammen til at have en travl hverdag, hvor det kan være svært at få set venner og familie. Især aftenerne kan være pressede, når man kommer hjem efter en travl dag, og mest af alt trænger til at slappe af. 

Her kan brunch i Roskilde være en oplagt mulighed for at få set hinanden i weekenden, eller man kan vælge at benytte sig af mad ud af huset i Roskilde, hvis det skal være ekstra nemt. Et tip til børnefamilierne er at gå efter steder med brunch buffet i Roskilde, så der er noget til både børn og voksne.

Mere til at hygge derhjemme

Bliv inspireret til hvordan dit næste brunch bord skal se ud her.

Lav selv hjemmelavet brunch – læs mere her.