Brunch Odense - Få den bedste morgenmad eller buffet

Der findes næsten ikke noget hyggeligere, end en tidlig spiseaftale med en god veninde, søster eller bror, en søndag formiddag. Vi har derfor samlet et overblik over, hvor man kan få sig en lækker buffet eller morgenmadstallerken i Odense.

HER ER DE BEDSTE STEDER AT SPISE BRUNCH I ODENSE:

brunch Odense

Café Chino

I hjertet af Odense finder du denne hyggelige Café i Brandts Passage, hvor du vil opleve det specielle latinerkvarter i skønne omgivelser. Chinos brunch byder på alverdens lækre fristelser, såsom italienske, varmrøgede pølser, smørstegte pandekager med sirup, hjemmelavet hønsesalat med estragon og sågar rødgrød med fløde.

Der må være noget for enhver smag at sætte tænderne i, da Caféen byder på de bedste lækkerier fra alle verdens hjørner. Kommer du senere på dagen eller om aftenen, tilbyder Café Chino også et særdeles velsammensat udvalg af frokost- og middagsretter.

Konrads Food & Coffee

Er du sulten efter en dejlig brunch i odense med fokus på kvalitet og den gode smag? Hos Konrads Food & Coffee kan du indtil kl. 14 få en servering med de bedste råvarer og smage. Tallerkenen indeholder både en hjemmerørt lakemousse, drænet yoghurt med bær og hjemmelavet kanelsirup samt et stykke økologisk surdejsbrød.

Hvis ikke du allerede er sulten, får denne beskrivelse da munden til at løbe i vand. Besøg Konrads Food & Coffee tirsdag til lørdag for at berige dine smagsløg med Caféens brunch.

Eydes

Tag forbi Eydes, hvis du trænger til et stort morgenmåltid. Der serveres nemlig en overdådig brunch buffet, der både består af klassiske retter, som du kender, men også indeholder salater og varme retter. En anden fordel er, at du kan tilvælge, at drikkevarer skal være inkluderet.

Eydes brunch varierer fra dag til dag, men du kan være sikker på, at du kan finde en masse smagfulde retter i den omfangsrige buffet, der indeholder alt, hvad hjertet begærer. Du kan desuden aflægge Eydes i odense et besøg alle ugens dage, allerede fra fra kl. 9 eller 9. 30.

Café og Bar’ Unika

Tag forbi denne unikke og sprudlende Café i Odense, hvis du er til en farverig smoothie bowl, en smukt anrettet avokadotast med porcheret æg og en flat white, eller blot en koldhævet morgenbolle med ost.

hos Café Unika behøver du ingen bordreservation, og du vil derfor opleve en afslappende atmosfære. Du kan være sikker på, at de smørbagte croissanter er bagt med kærlighed, og at du vil kunne tage det helt perfekt billede til instagram, hvis du aflægger Unika et besøg.

Cafe fleuri

Mulighederne er mange, hvis du besøger Café Fleuri i Odense, hvor du både kan vælge en traditionel, vegetarisk eller vegansk brunch, og sågar én med bobler. Du kan derfor finde det bedste, som måtte behage dig allermest. 

På menuen er der noget til at mætte den søde tand, i form af brownie, men du kan også sætte tænderne i sunde valg, såsom spidskålssalat, chiagrød og frisk frugt. Er du ikke til den helt store brunch, kan du også blot vælge en enkelt ret såsom en acai bowl, en grovbolle med ost eller syltetøj eller en croque madame. 

Brunch hos The Union Kitchen

Hvis ikke du er i Odense, men derimod i København og har fået begivet dig ind på denne guide, så lysten til brunch er dukket op, kan du besøge The Union Kitchen på Østerbro eller i indre København. Her tilbydes et bredt udvalg af smage fra hele verden.

Mere interesseret i selv og lave brunch?

Læs mere her: 60 Best Brunch Recipes