Brunch Nordsjælland - buffet eller klassisk servering

Der er intet, der slår en god brunch i Nordsjælland på en søndag, eller når der sniger sig tid ind til det på en hverdag, og du kan nyde en hyggelig stund i selskab med en god veninde, din søster eller bror. 

Hos The Union Kitchen har vi samlet et lille overblik over hyggelige spisesteder, der serverer brunch, enten som buffet eller en lækker anretning, i Nordsjælland, som du kan besøge, hvis ikke du ønsker at tage vejen til København og besøge os i Store Strandstræde eller Øster Farimagsgade

Bedste brunch i Nordsjælland

Se vores bud på caféer, du kan besøge, hvis du vil sætte tænderne i en lækker anretning eller buffet med morgenmad eller en tidlig frokost. 

Café Valentin

I denne café i Nordsjælland er der uden tvivl noget for enhver smag, og du kan bygge din egen brunch både i weekenden og til hverdag mellem 10-12 og sammensætte fire retter for blot 99 kroner. 

Retterne, du kan vælge imellem, er bl.a. en ostemad med peberfrugt og hjemmelavet marmelade, en avokado med creme verte, cherrytomat, lemoncurd og chili, hjemmelavet hønsesalat og croissanter med chokoladesovs og hindbærstøv. 

Adresse: Rungsted Havn 16A, Rungsted Kyst, Stengade 9, Helsingør eller Slotsgade 39, Hillerød

Granny’s House

Har du en ekstra sød tand, så bør du prøve denne café og konditori næste gang, du skal have brunch i Nordsjælland. Afhængigt af, hvor sulten du er, kan du i hverdagene vælge mellem en morgen-komplet-tallerken eller en brunchtallerken. 

I weekenden kan du tilgå den store buffet med klassiske retter fra det salte køkken, men også scones med og uden chokalde, kringle og pandekager.

Adresse: Søborg Hovedgade 75

Divino

Er du til italiensk luksusbrunch, så bør du prøve denne jazzcafé i Nordsjælland, der fremstiller en lækker brunch på friske råvarer. Maden vil lede dine tanker mod sydens sol og varme i Italien. 

Caféen udskifter sin menu hveranden måned, men du kan forvente at sætte tænderne i italienske delikatesser som parmaskinke med melon, porchetta med salsa verde, friske tomater med bøffelmozzarella og pesto samt økologisk frugt. 

Adresse: Mørdrupvej 1A, Espergærde

Smag vores brunch hos The Union Kitchen

Hvis ikke vores guide har fået dine tænder til at løbe i vand endnu, så synes vi, at du alligevel skal tage køreturen fra Nordsjælland til København og besøge The Union Kitchen

Hvad end du vil smage en overdådig brunch eller frokost hos os, nyde et glas vin eller dele små retter og snacks med venner og familie, kan du svinge forbi os eller booke bord på forhånd. Vi glæder os til at tage imod dig og dine.