Guide: Bedste brunch Lyngby - få inspiration og overblik

Er du på udkig efter den bedste brunch i Lyngby, så kan vi hjælpe dig på vej med en god omgang inspiration til dit næste besøg. The Union Kitchen har ikke selv en restaurant i området, men herunder har du et overblik over de mest omtalte steder i byen.

brunch lyngby

Mig og annie

Er du til en helt traditionelt brunch i Lyngby, så kan du stikke hovedet forbi Mig og Annie på Lyngby Hovedgade 70b. Med sin geniale placering kan du hurtigt slå din vej forbi, hvis du alligevel går rundt i gågaden eller har været et smut i Lyngby Storcenter. 

De serverer madvarer af høj kvalitet, hvilket vi, hos Union Kitchen, selv vægter rigtig højt, når vi serverer en brunch hos os på Østerbro. Hos Mig og Annie serverer de både croque madame, som vi jo elsker, og amerikanske pandekager, lakse bowler til frokost og små delevenlige salater

Cafe De Picasso

Frankofil eller ej, så ville du elske denne restaurant her. På Cafe Picasso serverer de blandt andet de mest sirlige og lækre franske anretninger til morgenmad eller brunch i Lyngby. Kommer i forbi med hele familien, er der også en morgenmadsplatte til de små med blandt andet pandekager, pølser og yoghurt. 

Du kan dertil også bestille deres sprøde salater til din morgenmad, hvilket gælder alt fra en klassisk cæsar, salade chevre chaud og andre udvalgte kendinger. Kig forbi dem, og mærk stemningen efter på egen krop. Hos The Union Kitchen ved vi intet bedre end atmosfære og stemning, og derfor synes vi også, at de er værd at nævne i området. 

De forvandles, i de senere dagstimer, også til en cocktail bar, som vi kender det. Hvilket blot åbner op for dine muligheder af besøg på denne restaurant hele dagen.

Cafe Amalie

Endnu et spisested til en brunch i Lyngby er Cafe Amalie, som ligger en smule længere nede af Lyngby Hovedgade end Mig og Annie, netop i nr. 62. Det gør netop også, at du nemt med ankomst på stationen eller inden en gåtur i byen kan kigge forbi til en bid mad her. 

De serverer traditionel platte med æg, bacon, pandekager, frugt, yoghurt og hvad hjertet ellers kunne begære – alt til en rigtig fin pris. Her er præcis de ting, du har behov for. De søger nødvendigvis ikke at servere en masse nye og inspirerende retter, men det synes vi egentlig også kan noget. Så er du til en gammeldags platte, så er denne en god mulighed. 

Gordions - Brunch Lyngby

Endnu et sted, du ikke kan undgå i Lyngby, hvis du leder efter den bedste brunch i Lyngby, er Gordion. Med sine mange år på bagen har de serveret de fineste små italienske anretninger siden 1995. De serverer både en standard Gordion tallerken, såvel som en vegetarmulighed. 

Du kan på denne restaurant desuden bestille de lækreste italienske retter i aftentimerne – hvilket er et hit hos mange. Her er der hyggelige og stemningsfyldte lokaler, ofte fyldt med gæster og lækre dufte.

De har desuden åbent til frokost og aften, hvor du også har mulighed for at besøge dem.